20 квітня 2023 року Запорізьким РЦПК завершено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Утвердження громадянського суспільства – гарантія демократичного розвитку України", в якому взяли участь майже 100 публічних службовців – представники 6 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 3 районних державних адміністрацій та 5 територіальних громад Запорізького району.

    Під час другого навчального дня учасники професійного навчання поглибили свої знання щодо основних інструментів взаємодії органів публічної влади та інститутів громадянського суспільства, деяких аспектів взаємодії органів публічної влади з інститутами громадянського суспільства у вирішенні соціальних загроз та викликів. Також на занятті було висвітлено здобутки та проблемні питання реалізації волонтерства в Україні та у м.Запоріжжі, зокрема.

    За результатами проведеного навчального заходу державні службовці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

      Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023