Запорізьким регіональним центром підвищення кваліфікації Завершено онлайн навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації вперше призначених на посади державної служби категорії "Б", "В", в якому взяли участь представники апарату та 10 структурних підрозділів Запорізької облдержадміністрації, 3 районних державних адміністрацій та Міністерства економіки України.

    Мета програми, поглиблення та оновлення знань, розвиток практичних умінь та навичок, необхідних державним службовцям для ефективного вирішення професійних завдань та забезпечення результативності власної службової діяльності, була досягнута.

     По завершенню навчання учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 2,0 кредити ЄКТС.

     Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023