06 квітня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію  загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Впровадження змін та інновацій".

    Реалізація програми здійснювалася в дистанційному режимі з використанням програми Zoom.

    У навчанні взяли участь близько 90 публічних службовців – представники апарату та 6 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 4 районних державних адміністрацій, виконавчого апарату Запорізької обласної ради, Запорізької районної ради, 9 територіальних громад Запорізької області та працівники Головного управління статистики у Запорізькій області, Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса).

    Мета програми, удосконалення професійних компетентностей публічних службовців щодо теорії та методології управління змінами; оволодіння практичними знаннями та навичками з організації процесу впровадження змін в органі публічної влади задля підтримки реформ та інновацій, була досягнута.

По завершенню навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,33 кредиту ЄКТС.

       Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023