06 квітня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Сприйняття змін та інновацій", в якій взяли участь представники 3 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, виконавчого апарату Запорізької обласної ради, територіальних громад Бердянського та Запорізького району.

    Під час другого дня навчання публічні службовці поглибили свої знання щодо сутності та видів змін які відбуваються в суспільстві загалом та у сфері публічного управління. Навчилися застосовувати методи та інструменти подолання опору змінам; саморегуляції емоційного стану та поведінкових моделей у відповідних умовах. Дізналися, як саме ці методи та інструменти впливають на впевненість особистості. Учасники професійного навчання отримали рекомендації, як мотивувати інших співробітники до вироблення навичок адаптації до змін.

       Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023