30 березня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Сприйняття змін та інновацій", в якій взяли участь представники апарату та 5-ти структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, Бердянської, Пологівської районних державних адміністрацій, виконавчого апарату Запорізької обласної ради та 4-х територіальних громад Запорізького району.

    Активна участь слухачів під час опрацювання запропонованих тем: щодо сприйняття змін, застосування відповідних методів та інструментів подолання опору змінам; методів саморегуляції емоційного стану та поведінкових моделей у відповідних умовах, слугуватиме розвитку їх професійних компетентностей та набуттю певних навичок.

    Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023