22, 23 березня 2023 року Запорізьким РЦПК проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності органів публічної влади області у сфері земельних відносин", в якому взяли участь більше ніж 40 посадових осіб місцевого самоврядування – представники виконавчого апарату Запорізької обласної ради, Запорізької районної ради та 13 територіальних громад Запорізького району Запорізької області.

    Впродовж двох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювала Спіцина Людмила Василівна, начальник управління ринку та оцінки земель Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, яка розкрила питання здійснення правочинів щодо земельних ділянок, обмежень набувачів земельних ділянок, доступу органів місцевого самоврядування до даних Державного земельного кадастру та Реєстру прав на нерухоме майно та їх обтяжень та інш. В процесі висвітлення тем навчальної програми посадові особи місцевого самоврядування ставили свої питання викладачу та отримували ґрунтовні відповіді на них.

    За результатами проведеного навчального заходу публічні службовці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

    Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023