22 березня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Інформаційно-комунікативні технології сучасної медіареальності", в якій взяли участь представники апарату та структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 4 районних державних адміністрацій, виконавчого апарату Запорізької обласної ради та 4 територіальних громад Запорізької області.

    Впродовж другого дня навчання публічні службовці ознайомилися з поняттям "спіндокторинг" в сучасній комунікації, його техніками, функціями та модеруванням новин, основними принципами інтерпретації події. Дізналися що таке комунікативні технології формування соціальних та психологічних станів суспільства. Навчилися аналізувати маніпулятивні технології, застосовувати фреймінг.

    Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023