09 березня 2023 року Запорізьким РЦПК завершено другий етап навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Здійснення публічних закупівель: правові та практичні аспекти", в якому взяли участь більше ніж 60 посадових осіб місцевого самоврядування – представники виконавчого апарату Запорізької обласної ради, Запорізької районної ради та 9 територіальних громад Запорізької області.

   Впродовж двох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювала Дощенко Анжела Володимирівна – сертифікований тренер з публічних закупівель, консультант Запорізького регіонального центру підвищення кваліфікації.

    В процесі навчання слухачі мали змогу ставити свої питання у чаті, а спікер ґрунтовно відповідала на них.

    За результатами навчання публічні службовці отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

    Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023