03 березня 2023 року Центром було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління", в якій взяли участь 80 публічних службовців – виконавчого апарату Запорізької обласної ради, Запорізької районної ради та представники 11 територіальних громад Запорізької області.
    Завершилось навчання висвітленням тем "Юридична відповідальність за корупційні правопорушення: теоретичний та практичний аспекти" та "Взаємодія публічних службовців з правоохоронними органами: практичні питання", а спікером виступив адвокат АО "Гладкий, Яценко та партнери" –  Яценко Дмитро Валерійович.
      По завершенню навчання слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0,47 кредиту ЄКТС.

    Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023