09 лютого 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Безпека використання кіберпростору", в якій взяли участь 107 публічних службовців – представники апарату та 6 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 3 районних державних адміністрацій, виконавчого апарату Запорізької обласної ради та 2 територіальних громад Запорізького району.

    Впродовж двох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювала Кондрико Анастасія Андріївна – директор Центру медіа аналітики "Cyber Media Track", науковий консультант Запорізького регіонального центру підвищення кваліфікації, член Національної спілки журналістів України, кандидат наук із соціальних комунікацій. Спікерка ознайомила публічних службовців з видами кіберризиків та кібератак, їх ознаками. Соцмережеві небезпеки та Криптосвіт: химерність чи реальність віртуальних активів, слухачі опановували працюючи в окремих групах. Наприкінці навчання учасники мали змогу поставити запитання викладачці та отримати на них ґрунтовні відповіді.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023