30 січня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено реалізацію загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації  "Медіація та діалог на публічній службі", в якій взяли участь понад 90 публічних службовців – представники 4 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, 1 районної державної адміністрації та 7 територіальних громад області.

    Впродовж двох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювала Бойко Ганна Валентинівна – доцент кафедри соціальної філософії та управління Запорізького національного університету, кандидат психологічних наук. Спікерка ознайомила публічних службовців з медіаторними навичками, вміннями та їх розвитком. Особистісні ресурси медіації та перспективи їх розвитку слухачі опановували працюючи в окремих групах. Наприкінці навчання учасники мали змогу поставити запитання викладачці та отримати на них ґрунтовні відповіді.

    Як і завжди, по завершенню навчального заходу було проведено анонімне анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023