23 січня 2023 року Запорізьким РЦПК було завершено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Забезпечення захисту прав громадян України інструментами Міжнародного гуманітарного права"в якій взяли участь 84 публічні службовці – представники 5 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, виконавчого апарату Запорізької обласної ради, 4 районних державних адміністрацій та 7 територіальних громад області.

 Реалізація програми здійснювалася в дистанційному режимі з використанням програми Zoom.

Під час другого дня навчання учасники опрацювали такі теми:

  • Особливості функціонування органів публічної влади в умовах правових режимів воєнного та надзвичайного станів;
  • Захист цивільних об’єктів і культурних цінностей у збройних конфліктах. Відповідальність за злочини і правопорушення у сфері міжнародного гуманітарного права.

    Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023