23 січня 2023 року Запорізьким РЦПК завершено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Майстерність публічного виступу", в якому взяли участь 90 публічних службовців – працівники апарату та 10 структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, виконавчого апарату Запорізької обласної ради, 4 районних державних адміністрацій та 7 територіальних громад області.

    Впродовж двох навчальних днів з учасниками професійного навчання працювала Пирогова Кристина Михайлівна, доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Запорізького національного університету, кандидат філологічних наук, яка ознайомила публічних службовців з ефективними засобами публічного виступу, особливостями культури мовлення та поведінки оратора перед публікою. Під час практичних вправ слухачі активно включилися до обговорення тематичного матеріалу, а наприкінці навчання, у кого були запитання, мали змогу їх поставити Кристині Михайлівні і отримати ґрунтовні відповіді на них.

    Як завжди, кожен навчальний захід в Центрі завершується проведенням анонімного анкетування щодо задоволеності слухачів організацією освітнього процесу в цілому. З узагальненим аналізом анкет-відгуків можна ознайомитися в рубриці "Зворотній зв'язок зі слухачами та замовниками навчання" за посиланням: http://zcpk.com.ua/zvorotnij-zvyazok/sluhachi-pro-riven-zadovolenosti-navchannya/2023