02, 04 лютого 2022 року - реалізація за дистанційною формою загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Впровадження змін та інновацій" для державних службовців категорії "Б" – працівників Запорізької облдержадміністрації.

 

26, 28 січня 2022 року - реалізація за дистанційною формою загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення" для державних службовців – працівників районних державних адміністрацій

 

З 25 січня 2022 року - реалізація за дистанційною формою загальної професійної (сертифікатної) програми підвищення кваліфікації вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування (протягом року після призначення).

 

20, 21 січня 2022 року - реалізація за дистанційною формою загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Медіаграмотність публічних службовців" для посадових осіб місцевого самоврядування.

 

18, 19 січня 2022 року - реалізація за дистанційною формою загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації "Ефективні комунікації та взаємодія в команді" для посадових осіб місцевого самоврядування.