04, 05 жовтня проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Правові та практичні аспекти здійснення публічних закупівель" для державних службовців райдержадміністрацій та посадових осіб місцевого самоврядування Василівського, Запорізького районів.

 

06, 07 жовтня проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Правові та практичні аспекти здійснення публічних закупівель" для посадових осіб місцевого самоврядування Бердянського, Мелітопольського та Пологівського районів.

 

06, 07 жовтня проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Сучасний діловий протокол та етикет" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади – працівників районних державних адміністрацій Запорізького регіону.

 

07, 11 жовтня проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Сприйняття змін та інновацій" для державних службовців категорії "В".

 

08, 12 жовтня проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Організація роботи зі зверненнями громадян. Доступ до публічної інформації".

 

11-12 жовтня проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Законодавчі новели в унормуванні правового статусу старости та їх практичний зміст" для старост та виконуючих обов’язки старост в територіальних громадах.

 

18-19 жовтня проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Сучасний діловий протокол та етикет" для посадових осіб місцевого самоврядування.

 

З 21 жовтня проведено навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації вперше призначених на посади державної служби категорії "Б", "В".

 

З 22 жовтня проведено навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації вперше призначених на службу в органи місцевого самоврядування.