З 1 жовтня 2020 року розпочати дистанційне навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців – працівників районних державних адміністрацій.

    05, 07 жовтня 2020 року за результатами щорічного оцінювання службової діяльності державних службовців відбулося онлайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ефективні комунікації та взаємодія в команді" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади.

    08-09 жовтня 2020 року за результатами щорічного оцінювання службової діяльності державних службовців відбулося онлайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ефективні комунікації та взаємодія в команді" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади.

    З 12 жовтня 2020 року було розпочато дистанційне навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців – працівників районних державних адміністрацій. Реалізація навчання буде здійснюватися впродовж жовтня-листопада 2020 року.

    15 жовтня 2020 року розпочався перший етап онлайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Стратегічний курс України щодо набуття членства в ЄС та НАТО: реалізація та перспективи" для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

    19, 20 жовтня 2020 року проведено навчання в дистанційному режимі з використанням платформи ZOOM за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців – працівників територіальних органів центрального органу виконавчої влади та державних службовців – працівників місцевих органів виконавчої влади.

    26, 27 жовтня 2020 року проведено навчання в дистанційному режимі з використанням платформи ZOOM за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців – працівників територіальних органів центрального органу виконавчої влади та державних службовців – працівників місцевих органів виконавчої влади.

    28 жовтня 2020 року продовжено онлайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності органів публічної влади області щодо забезпечення прав дітей" для керівних та провідних фахівців районних державних адміністрацій та об'єднаних територіальних громад.

   29 жовтня, 05 листопада 2020 року проведено навчання за дистанційною формою з використанням програми Zoom за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення" для працівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.