03, 04 вересня 2020 року проведено дистанційного навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Належне врядування та доброчесність у публічному секторі" для державних службовців – працівників районних державних адміністрацій.

    07, 11 вересня 2020 року проведено онлайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Належне врядування та доброчесність у публічному секторі" для державних службовців – працівників Василівської, Мелітопольської районних державних адміністрацій та посадових осіб місцевого самоврядування – працівників виконавчого апарату Запорізької обласної ради.

    З 08 вересня 2020 року розпочато дистанційне навчання за спеціальною професійною програмою підвищення кваліфікації для спеціалістів служб у справах дітей райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад, відділів по районах служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради та фахівців об'єднаних територіальних громад.

   08, 09 вересня 2020 року проведено онлайн-навчання з використанням платформи Zoom за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Медіаграмотність публічних службовців" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади.

   09 вересня 2020 року проведено онлайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності об'єднаних територіальних громад регіону в частині реалізації державної політики щодо надання соціальних допомог, пільг та субсидій" для посадових осіб місцевого самоврядування – фахівців із соціальної роботи об'єднаних територіальних громад.

    16 вересня 2020 року  продовжено реалізацію програм "Актуальні питання діяльності працівників архівних установ області в умовах оновленого законодавства України" та "Актуальні питання діяльності працівників служб у справах дітей в умовах реформування публічної влади" в дистанційному режимі з використанням платформи ZOOM. 

     До уваги учасників навчання пропонувалась тема "Медіаграмотність публічних службовців".

     16-17 вересня 2020 року проведено онлайн-навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Готовність до сприйняття змін та інновацій" для державних службовців Азовського басейнового управління Державного агентства рибного господарства.

    З 18 вересня 2020 року розпочато дистанційне навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації для головних державних соціальних інспекторів, державних соціальних інспекторів управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських (міст обласного значення) рад.

    21-30 вересня 2020 року вілбулося навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації вперше призначених на службу в органи місцевого самоврядування.