30 липня 2020 року продовжено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності працівників служб у справах дітей в умовах реформування публічної влади" для державних службовців – працівників Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації.

 

   30 липня 2020 року продовжено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності працівників архівних установ області в умовах оновленого законодавства України" для державних службовців – працівників Державного архіву Запорізької області.

   На даному навчальному заході (шляхом об'єднання груп) було висвітлено основні положення Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної", нової редакції українського правопису, шляхів і методів удосконалення професійного мовлення та ін.

 

   28-29 липня 2020 року проведено онлайн навчання, з використанням платформи ZOOM, за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення" для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Запорізького регіону.

 

  21-22 липня 2020 року проведено онлайн навчання, з використанням платформи ZOOM, за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення" для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

 

   13-14 та 15-16 липня 2020 року проведено онлайн навчання, з використанням платформи ZOOM, за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення" для державних службовців – працівників районних державних адміністрацій.

 

   07-08, та 09-10 липня 2020 року проведено онлайн навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ефективні комунікації та взаємодія в команді" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади.

 

    07 та 09 липня 2020 року проведено онлайн навчання, з використанням платформи ZOOM, за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Ділове українське мовлення" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади.

 

   06, 13 та 20 липня 2020 року проведено онлайн навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Медіаграмотність публічних службовців" для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників виконавчих органів Запорізької міської ради.