З 03 по 14 лютого 2020 року відбулося навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації для державних службовців місцевих органів виконавчої влади, посадових осіб місцевого самоврядування, які вперше призначені на державну службу та службу в органи місцевого самоврядування.

 

07 лютого 2020 року безпосередньо в селищі Чернігівка відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління: регіональний аспект" для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників місцевих рад Чернігівського району та державних службовців – працівників місцевих органів виконавчої влади Чернігівського району.

 

10 лютого 2020 року проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців – працівників Регіонального сервісного центру МВС в Запорізькій області.

 

12 лютого 2020 року безпосередньо в районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління: регіональний аспект" для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району.

 

13 лютого 2020 року безпосередньо в управлінні соціального захисту населення Запорізької міської ради по Дніпровському району відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління: регіональний аспект" для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Дніпровському району.

 

17 лютого 2020 року проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців – працівників Регіонального сервісного центру МВС в Запорізькій області.

 

18 лютого 2020 року безпосередньо в м. Василівка відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління: регіональний аспект" для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників місцевих рад Василівського району та державних службовців – працівників місцевих органів виконавчої влади Василівського району.

 

19 лютого 2020 року безпосередньо в с. Широке відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління: регіональний аспект" для посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів Широківської сільської ради.

 

З 19 по 26 лютого 2020 року відбулося навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади.

 

З 19 по 26 лютого 2020 року відбулося навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для посадових осіб місцевого самоврядування.

 

20 лютого 2020 року безпосередньо в Державному архіві Запорізької області відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності працівників архівних установ області  в умовах оновленого законодавства України" для державних службовців – працівників Державного архіву Запорізької області.

 

24 лютого 2020 року проведено навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для працівників державної установи "Запорізька обласна фітосанітарна лабораторія".

 

З 24 по 28 лютого 2020 року відбулося навчання за загальною професійною програмою підвищення кваліфікації для державних службовців – працівників Державного архіву Запорізької області, архівних відділів райдержадміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування – працівників архівних відділів міських (міст обласного значення) та районних рад (ІІ сесія).

 

26 лютого 2020 року безпосередньо в м. Токмак відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління: регіональний аспект" для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів та працівників установ Токмацького району.

 

27 лютого 2020 року безпосередньо в Державному архіві Запорізької області відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності архівних установ області" для працівників архівних відділів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад.

 

28 лютого 2020 року проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності органів публічної влади у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно" для державних реєстраторів прав на нерухоме майно об’єднаних територіальних громад – посадових осіб місцевого самоврядування V, VІ, VІІ категорії посад.

 

28 лютого 2020 року проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Формування комунікативної культури публічних службовців" для державних службовців категорії "Б", "В" та посадових осіб місцевого самоврядування V, VІІ категорії посад.

 

28 лютого 2020 року проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності органів публічної влади у сфері земельних відносин" для посадових осіб місцевого самоврядування VI, VII категорії посад.