10 березня 2020 року безпосередньо в Запорізькій обласній державній адміністрації відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Актуальні питання діяльності працівників служб у справах дітей в умовах реформування публічної влади" для державних службовців – працівників Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації.

 

11 березня 2020 року безпосередньо в м. Дніпрорудне відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Запобігання корупції у сфері публічного управління: регіональний аспект" для посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів Дніпрорудненської міської ради.

 

18 березня 2020 року проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Формування комунікативної культури публічних службовців" для державних службовців категорії "Б" органів виконавчої влади.

 

19 березня 2020 року проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Формування комунікативної культури публічних службовців" для державних службовців категорії "В" органів виконавчої влади.