13 травня 2019 року відбувся семінар-тренінг "Розвиток лідерських якостей публічних службовців" для державних службовців за результатами оцінювання їх службової діяльності у 2018 році та посадових осіб місцевого самоврядування.

 

14 травня 2019 року проведено круглий стіл "Інформування громадськості про державну політику у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України: стратегія та механізми реалізації" для публічних службовців – представників профспілкових організацій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Запорізької області.

 

16 травня 2019 року відбувся тематичний короткостроковий семінар "Роль місцевих органів влади щодо забезпечення та захисту прав дітей в умовах децентралізації" для фахівців об’єднаних територіальних громад, на яких покладено виконання обов’язків щодо захисту прав дітей.

 

16 травня 2019 року відбувся семінар-тренінг "Готовність до впровадження змін та інновацій" для державних службовців категорії "Б" – працівників місцевих державних адміністрацій, за результатами оцінювання їх службової діяльності.

 

16-17 травня 2019 року проведено тематичний короткостроковий семінар "Роль місцевих органів влади щодо забезпечення та захисту прав дітей в умовах децентралізації" для начальників служб у справах дітей райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад, відділів по районах служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради.

 

17 травня 2019 року проведено тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування в умовах децентралізації влади" для працівників об’єднаних територіальних громад та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.

 

17 травня 2019 року проведено тематичний короткостроковий семінар-тренінг "Актуальні питання діяльності служб управління персоналом" для працівників служб управління персоналом управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій.

 

З 20 по 24 травня 2019 року відбулося навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації заступників начальників управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад.

 

21 травня 2019 року проведено семінар-тренінг "Готовність до впровадження змін та інновацій" для керівних працівників управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських (міст обласного значення) рад.

 

22 травня 2019 року проведено семінар-тренінг "Командна робота та ефективні комунікації" для державних службовців категорії "В" – працівників місцевих державних адміністрацій, за результатами оцінювання їх службової діяльності.

 

23 травня 2019 року проведено семінар-тренінг "Командна робота та ефективні комунікації" для державних службовців категорії "В" – працівників місцевих державних адміністрацій, за результатами оцінювання їх службової діяльності.

 

27 травня 2019 року проведено семінар-тренінг "Командна робота та ефективні комунікації" для державних службовців категорії "В" – працівників місцевих державних адміністрацій, за результатами оцінювання їх службової діяльності.

 

30 травня 2019 року відбувся тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання діяльності юридичних служб органів публічної влади" (в рамках реалізації програми тематичного постійно діючого семінару "Чинне законодавство України: новації, зміни та практика застосування") для працівників юридичних служб об’єднаних територіальних громад.