05 березня 2019 року проведено тематичний короткостроковий семінар-тренінг "Планування публічних закупівель. Контроль та відповідальність у сфері закупівель" для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

 

12 березня 2019 року відбувся тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання реалізації державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей" для спеціалістів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, які відповідають за організацію оздоровлення та відпочинок дітей.

 

15 березня 2019 року проведено тематичний короткостроковий семінар "Запобігання корупції у сфері публічного управління" для працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області.

 

З 18 по 22 березня 2019 року відбулося навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації старост, виконуючих обов’язки старост в об’єднаних територіальних громадах та посадових осіб місцевого самоврядування (ІІ сесія).

 

З 18 по 22 березня 2019 року відбулося навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів з питань праці управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад та фахівців з питань праці об’єднаних територіальних громад (ІI сесія).

 

19 березня 2019 року проведено виїзний тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання здійснення публічних закупівель" для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників виконавчих органів Запорізької міської ради та працівників комунальних підприємств, установ та організацій Запорізької міської ради.

 

З 25 по 29 березня 2019 року відбулося навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації працівників управлінь, відділів освіти райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад, департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та фахівців з питань освіти об’єднаних територіальних громад (ІІ сесія).

 

28 березня 2019 року проведено семінар-тренінг "Готовність до сприйняття змін та інновацій" для державних службовців категорії "В" – працівників  місцевих державних адміністрацій.