27 лютого 2018 року відбувся тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання запобігання корупції у сфері публічного управління" для працівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

 

     З 19 лютого до 02 березня 2018 року проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації секретарів сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад, у т.ч. об’єднаних територіальних громад.

 

     З 12 по 16 лютого 2018 року проведено навчання за тематичною професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування для працівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

 

     08 лютого 2018 року проведено виїзний тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання діяльності органів публічної влади в умовах оновленого антикорупційного законодавства" для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників виконавчих органів Запорізької міської ради, посадових осіб юридичних осіб публічного права та депутатів Запорізької міської ради.