17 квітня 2018 року відбулося навчання за програмою тематичного короткострокового семінару в рамках реалізації програми тематичного постійно діючого семінару "Чинне законодавство України: новації, зміни та практика застосування" для працівників юридичних служб органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

 

     З 16 по 20 квітня 2018 року відбулася ІІ сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів з питань праці управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад та фахівців з питань праці об’єднаних територіальних громад.

    

.    З 16 по 20 квітня 2018 року відбулася ІІ сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації бухгалтерів органів місцевого самоврядування.

    

    12 квітня 2018 року проведено тематичний короткостроковий семінар-тренінг "Формування комунікативної культури публічних службовців" для працівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

 

    11 квітня 2018 року відбулося навчання за програмою тематичного короткострокового семінару з актуальних питань реалізації державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей для спеціалістів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, які відповідають за організацію оздоровлення та відпочинок дітей.

 

    04 квітня 2018 року проведено тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання здійснення   публічних закупівель" для працівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, у т.ч. об'єднаних   територіальних   громад.

    

     03 квітня 2018 року проведено тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання діяльності органів соціального захисту населення в умовах оновленого законодавства України" для керівних працівників управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій та управлінь соціального захисту населення міських (міст обласного значення) рад.

    

     02 квітня 2018 року проведено тематичний короткостроковий семінар для учасників І туру щорічного   Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" – працівників структурних підрозділів облдержадміністрації.