З 26 по 30 березня 2018 року проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації працівників управлінь, відділів освіти райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад, департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та фахівців з питань освіти об’єднаних територіальних громад (ІІ сесія навчання).

 

    20 березня 2018 року відбувся тематичний короткостроковий семінар"Актуальні питання діяльності органів публічної   влади в умовах оновленого антикорупційного законодавства"(в рамках реалізації програми тематичного постійно діючого   семінару "Чинне       законодавство України: новації, зміни та практика застосування") для працівників юридичних служб органів   виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

 

    16 березня 2018 року проведено навчання за програмою тематичного короткострокового семінару "Запобігання корупції    у сфері публічного управління" працівників Головного управління Держспоживслужби в Запорізькій області.

 

    15 березня 2018 року відбувся семінар-нарада з актуальних питань діяльності органів виконавчої влади в умовах оновленого законодавства України для керівників апаратів райдержадміністрацій.

 

    12-16 березня 2018 року відбулась ІІ сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації старост та  виконуючих обов’язки старост в об’єднаних територіальних громадах.