28 – 29 листопада 2017 року проведено навчання за програмою тематичного короткострокового семінару з актуальних питань діяльності органів публічної влади в умовах оновленого законодавства України для керівників апаратів райдержадміністрацій.

 

    23 листопада 2017 року відбулось навчання за програмою тематичного постійно діючого семінару "Чинне законодавство України: новації, зміни та практика застосування" для працівників юридичних служб органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

 

    З 13 по 17 листопада 2017 року відбулась ІІ сесія навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації бухгалтерів сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад, у т.ч. об’єднаних територіальних громад.

 

    07-08 листопада 2017 року проведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань діяльності органів місцевого самоврядування в умовах оновленого законодавства для керуючих справами виконавчих апаратів районних рад.

 

    З 06 по 10 листопада 2017 року відбулось навчання за тематичною професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування для працівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

 

    02 листопада 2017 року проведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань застосування сучасних інформаційних технологій в діяльності органів публічної влади.

 

    01, 02 листопада 2017 року проведені тематичні короткострокові семінари "Українське ділове мовлення" для державних службовців Управління Державної міграційної служби України в Запорізькій області та його територіальних підрозділів.