21 березня 2017 року проведено навчання за програмою тематичного постійно діючого семінару "Чинне законодавство України: новації, зміни та практика застосування" для працівників юридичних служб органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

 

З 20 по 31 березня 2017 року проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації сільських, селищних, міських (міст районного значення) голів та їх заступників.

 

З 13 по 17 березня 2017 року проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації бухгалтерів сільських, селищних рад.

 

З 13 по 17 березня 2017 року проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації для працівників управлінь, відділів освіти райдержадміністрацій, міських (міст районного значення) рад, департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та фахівців з питань освіти об`єднаних територіальних громад (І сессія).

 

03 березня 2017 року проведено навчання за програмою тематичного короткострокового семінару-тренінгу з формування медіаграмотності публічних службовців.

 

01 березня 2017 року проведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань запобігання корупції у сфері публічного управління для працівників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад.

 

01 березня 2017 року  проведено тематичний короткостроковий семінар: «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування: децентралізація повноважень у сфері надання адміністративних послуг» для посадових осіб місцевого самоврядування, які здійснюють виконання повноважень щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб.