27 жовтня 2016 року проведено тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання діяльності архівних установ області" для працівників архівних відділів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад та трудових архівів.

 

26 жовтня 2016 року проведено тематичний короткостроковий семінар для посадових осіб місцевого самоврядування, які здійснюють повноваження з реєстрації / зняття з реєстрації місця проживання / перебування фізичних осіб.

 

26 жовтня 2016 року ппроведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань взаємодії органів публічної влади з громадськістю в процесі формування і реалізації державної і регіональної політики для працівників місцевих органів виконавчої влади, відповідальних за питання внутрішньої політики та зв’язки з громадськістю.

 

З 17 по 28 жовтня 2016 року проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації для секретарів сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад.

 

З 17 по 21 жовтня 2016 року проведено навчання за тематичною професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування для державних службовців місцевих органів виконавчої влади та посадових осіб місцевого самоврядування.

     

12 жовтня 2016 року  проведено тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання впровадження системи електронних закупівель ProZorro" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади та посадових осіб місцевого самоврядування, відповідальних за організацію здійснення публічних закупівель.

 

07 жовтня 2016 року проведено тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання впровадження системи електронних закупівель ProZorro" для державних службовців місцевих органів виконавчої влади та посадових осіб місцевого самоврядування, відповідальних за організацію здійснення державних закупівель.

 

З 03 по 13 жовтня 2016 року проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації спеціалістів-землевпорядників сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад та об’єднаних територіальних громад.