20 жовтня 2015 року Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів спільно з Державним архівом Запорізької області проведено  тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання діяльності архівних установ області в умовах оновленого законодавства України" для працівників архівних відділів райдержадміністрацій, міських ( міст обласного значення) рад та трудових архівів.
Під час проведення семінару розглянуті питання розвитку архівної справи в умовах здійснення реформ в Україні, підготовка документів НАФ до передавання на зберігання до Державного архіву Запорізької області та інш.
 
    З 12 по 23 жовтня 2015 року відбулось навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації бухгалтерів сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад, фахівців з бухгалтерського обліку виконавчих апаратів районних рад, а також бухгалтерів районних державних адміністрацій. Програма семінару спрямована на висвітлення актуальних практичних питань з бухгалтерського обліку і фінансової звітності бюджетних установ.
 
    9 жовтня 2015 року у Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів проведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань реалізації права громадян на звернення в умовах оновленого законодавства України для працівників структурних підрозділів облдержадміністрації.
Під час проведення семінару були роз’яснені нові норми законодавства у сфері звернень громадян, розглянуто процедуру впровадження нових форм звернень громадян.
 
    8 жовтня 2015 року у Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів  проведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань реалізації права громадян на звернення в умовах оновленого законодавства України для працівників місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.
Під час проведення семінару було роз’яснено нові норми законодавства у сфері звернень громадян, розглянуто процедуру впровадження нових форм звернень громадян та інш.
 
 
    З 28 вересня по 09 жовтня 2015 року відбулось навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації працівників структурних підрозділів облдержадміністрації, виконавчого апарату обласної ради, райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад, які вперше прийняті на державну службу та в службу органів місцевого самоврядування.