Січень

   30 січня 2015 року в Центрі проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації (у тому числі за професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання і протидії корупції на службі в органах місцевого самоврядування) для працівників управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Жовтневому районі (І сесія). 

 

 27 січня 2015 року Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів будло проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації (у тому числі за професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання і протидії корупції на державній службі) для працівників Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації (ІІ сесія).

 

 26 січня 2015 року в Центрі проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації (у тому числі за професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання і протидії корупції на службі в органах місцевого самоврядування) для працівників управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Ленінському районі (І сесія).

 

 22 січня 2015 року  до дня Соборності Україниу у Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів відбулась відео-конференція на тему "Політичні аспекти ризиків федералізації України". У прес-конференції брали участь провідні науковці вищих навчальних закладів м. Запоріжжя та представники структурних підрозділів Запорізької облдержадміністрації. Захід було проведено спільно з Чернігівським, Івано-Франківським, Миколаївським центрами перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів.

 

 З 19 по 30 січня 2015 року в Центрі проведено навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації (у тому числі за професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання і протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування) для спеціалістів відділів структурних підрозділів облдержадміністрації, виконавчого апарату обласної ради, райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад, райадміністрацій Запорізької міської ради, які вперше прийняті на державну службу та службу в органи місцевого самоврядування.