Лютий

 

   25 лютого 2015 року, з метою залучення молоді на державну службу та в органи місцевого самоврядування, проведено тематичний короткостроковий семінар "Службове право України" для студентів юридичного факультету Запорізького національного університету.

 

   24 лютого 2015 року Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів, проведено виїзний тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань впровадження нового антикорупційного законодавства для працівників Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації та Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

   19 лютого 2015 року відвся тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань впровадження сучасних інформаційних технологій в діяльність органів місцевого самоврядування. Під час проведення означеного семінару були розглянуті питання, спрямовані на удосконалення професійних компетентностей посадових осіб місцевого самоврядування як користувачів персональних комп'ютерів. Зокрема розглянути питання пов'язані із загальними засадами організації роботи користувачів ПК, особливостями роботи з операційними системами та офісним пакетом Microsoft Office, візуалізації публічного виступу та інш.