З 30 листопада по 11 грудня 2015 року проведенно навчання за професійною програмою для сільських, селищних, міських (міст районного значення) голів та їх заступників.

 

25-26 листопада 2015 року відбувся тематичний короткостроковий семінар "Українське ділове мовлення: особливості сучасної лексичної культури" для працівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

 

              26 листопада 2015 року проведенно тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання діяльності служб у справах дітей" для начальників служб у справах дітей райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад та керівників закладів соціального захисту дітей.

         

           25 листопада 2015 року відбувся тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання діяльності служб у справах дітей щодо забезпечення прав дитини" для начальників служб у справах дітей райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад та керівників закладів соціального захисту дітей. В рамках проведення тематичного короткострокового семінару відбулось засідання Координаційної ради з питань захисту неповнолітніх.

         

 

 З 16 по 20 листопада 2015 року відбулось навчання працівників місцевих державних адміністрацій та посадових осіб місцевого самоврядування за тематичною професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання і протидії корупції на державній службі та на службі в органах місцевого самоврядування.

 

11 листопада 2015 року проведенна підсумкова конференція, з метою підбиття підсумків навчання за програмою е-курсу "Реформування місцевого самоврядування та децентралізація влади" на веб-платформі СПІЛЬНОТИ ПРАКТИК МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ швейцарсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO.