Квітень

 

 

30 квітня 2015 року відбудеться навчання за програмою тематичного постійно діючого семінару "Чинне законодавство України: новації, зміни та практика застосування" для працівників юридичних служб органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

Зокрема, програмою семінару 30.04.2015 передбачено висвітлення тематики щодо актуальних питань впровадження нового антикорупційного законодавства (зміни та новації), практичного застосування законодавства про очищення влади, новел законодавства України.

Реєстрація слухачів відбудеться 30 квітня 2015 року з 08.30 до 09.00 год. в Центрі за адресою: вул. Героїв Сталінграду, 1 (будівля Торгового коледжу), ауд. № 49 (IV поверх).

 

 

 

27 квітня 2015 року відбудеться тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань діяльності органів влади зі зверненнями громадян для працівників місцевих органів виконавчої влади, виконавчих комітетів місцевих (міст обласного значення) рад та районних адміністрацій Запорізької міської ради, які відповідають за роботу зі зверненнями громадян.

Під час проведення семінару планується розглянути питання пов'язані із забезпеченням контролю за розглядом звернень громадян, нормативно-правовим регулюванням відносин щодо доступу до публічної інформації, практичними аспектами реалізації органами публічної влади вимог законодавства у сфері доступу до публічної інформації та інш.

Реєстрація слухачів відбудеться 22 квітня 2015 року з 9.00 до 10.00 год. в Центрі за адресою: вул. Героїв Сталінграду, 1 (будівля Торгового коледжу), ауд. № 49 (IV поверх).

 

     

            22 квітня 2015 року відбудеться тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань соціальної роботи із сім'ями з дітьми для працівників центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад. Реєстрація слухачів відбудеться 22 квітня 2015 року з 9.00 до 10.00 год. в Центрі за адресою: вул. Героїв Сталінграду, 1 (будівля Торгового коледжу), ауд. № 49 (IV поверх).

 

 

 

    З 20 по 24 квітня 2015 року в Центрі заплановано навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації для спеціалістів управлінь фінансів райдержадміністрацій, фінансових управлінь міських (міст обласного значення) рад, департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради.

 Реєстрація слухачів відбудеться 20 квітня 2015 року з 9.00 до 10.00 год. в Центрі за адресою: вул. Героїв Сталінграду, 1 (будівля Торгового коледжу), ауд. № 50 (IV поверх).

 

 

 

  З 6 по 10 квітня 2015 року в Центрі заплановано навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації (у тому числі з питань запобігання і протидії корупції на державній службі) для спеціалістів відділів структурних підрозділів та апарату облдержадміністрації, райдержадміністрацій, виконавчого апарату районних рад, виконавчих органів міських (міст обласного та районного значення) рад, райадміністрацій Запорізької міської ради.

Реєстрація слухачів відбудеться 06 квітня 2015 року з 9.00 до 10.00 год. в Центрі за адресою: вул. Героїв Сталінграду, 1 (будівля Торгового коледжу), ауд. № 49 (IV поверх).