Червень

 

 

 

 

 

17 червня 2015 року Запорізьким центр перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів було проведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань реалізації державної регуляторної політики.

Програмою семінару висвітлено основних положень Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", розглянуто проблемні питаня у сфері реалізації регуляторної політики, а також опрацюванно практичні аспекти підготовки аналізу регуляторного впливу.

 

З 08 по 12 червня 2015 року в Центрі проведено І сесію навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації для спеціалістів відділів персоніфікації пільг управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, управлінь праці та соціального захисту населення міських (міст обласного значення) рад та Запорізької міської ради по районах міста.

 

З 02 по 04 червня  2015 року Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів було проведено тематичний короткостроковий семінар "Державна служба: правовий стиль і методи роботи в умовах реформування публічної влади в Україні" для учасників ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". В рамках семінару відбувся ІІ тур Конкурсу. По закінченню семінару слухачі отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.