Березень

 

          З 30 березня по 03 квітня 2015 року в Центрі проведенно навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації для працівників відділів (секторів) у справах сім'ї та дітей управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, управлінь праці та соціального захисту населення міських (міст обласного значення) рад та Запорізького обласного та міського центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

         18 березня 2015 року відбувся тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань реалізації державної кадрової політики для працівників кадрових служб структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, міських (міст обласного значення) рад та районних адміністрацій Запорізької міської ради. 

 

        18 березня 2015 року відбувся виїзний тематичний короткостроковий семінар "Актуальні питання впровадження нового антикорупційного законодавства" для працівників виконавчих органів Запорізької міської ради. Початок роботи семінару о 12.00 год.

 

       18 березня 2015 року Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів проведено виїзний тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань впровадження нового антикорупційного законодавства для працівників виконавчих органів Запорізької міської ради.

 

      19 березня 2015 року Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів було проведено виїзний тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань впровадження нового антикорупційного законодавства для посадових осіб районної адміністрації Запорізької міської ради по Орджонікідзевському районну.

 

      19 березня 2015 року Запорізьким центром перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів  проведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань впровадження нового антикорупційного законодавства для працівників Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації та Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

     З 23 по 27 березня 2015 року в Центрі відбулось навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації для працівників Державного архіву Запорізької області та архівних відділів райдержадміністрацій.

 

    26 березня 2015 року відбувся тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань діяльності архівних установ області для працівників Державного архіву Запорізької області та архівних відділів райдержадміністрацій.

 

   26 березня 2015 проведенно навчання за програмою тематичного постійно діючого семінару "Чинне законодавство України: новації, зміни та практика застосування" для працівників юридичних служб органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

           Програма семінару 26.03.2015 передбачала висвітлення тематики щодо актуальних питань реалізації положень Закону України "Про доступ до публічної інформації", практики застосування деяких положень сімейного законодавства України, особливостей регулювання трудових відносин державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, тощо.